Sider

lørdag 2. juli 2011

Pink Panter..

Sa noen solbrent?


Ja, jeg brukte solkrem...(og tanning oil med solfaktor oppå solkremen..)


venter jeg på at personlige trenern skal hente meg, armene mine skal pumpes. Etterpå skal vi lage sjømat. Nam! (kunne bare ønske vi fikk god sjømat i dette landet..)

2 kommentarer:

Norgesvenn ;-) sa...

Haha digg burn! Trodde du hadde lært av meg og min fail når jeg besøkte deg :-P men kanskje ikke det lureste å bruke solkrem i kombinasjon med sololje...?? :P Nå sitter jeg og ser på Ingolf pakke til sin tre ukers lange reise i Asia...*misunnlig* Good luck med å lage sjømat, jeg vil ikke ha! :-P Med mindre det er en fisk jeg liker! Og har du blitt hente på motorsykkelen enda eller? du må få din personlige trener til å hente deg på den ;-) Peace out! Love Astrid

Martine sa...

Hehe joda, det gjorde jeg, lærte av min egen feil da foreldre var her også (da spraya jeg jo bare der jeg kom til..). Men det funka fett i Hellas, og Norge, i 3år! Funka ikke her tydeligvis..
Heldige Ingolf :)
Sjømaten var veldig god! (manglet bare litt presset sitron fra å være perfekt). Til og med mr. "not picky" likte det :D (han sa "for å bare kjøpe det du ville ha og ikke ane hva du lagde ble det ganske godt :D ).
Ikke blitt henta på den enda nei :/ Håper det kommer snart. Hinta litt om det i dag xD

Related Posts with Thumbnails