Sider

torsdag 3. mars 2011

Bon Jovi-i ord og bilder

Dette er noe jeg har hatt lyst til i en evighet, Bon Jovi i USA (aller helst skulle det vært i New York eller New Jersey da..). Har telt ned dager i en evighet, samtidig føles det som det var i går vi bestilte billetter(gjorde det i oktober eller november) så tiden har "fløyet forbi".
Endelig var dagen kommet. Tirsdagen ble brukt til å lade opp til konserten. Brant ny cd til bilturen inn til Boston. Kan ikke si at det var så mye vits i, for volumet var på så-vidt-hørbart fordi far og søstern prata hele tiden.. 

Kom oss(far, mor, fars søster og meg) fram, fant plassene våre og så gikk vi for å kjøpe tskjorte. $45. Har fortsatt ikke prøvd den, men syns den var kul. En slags versjon av Heart & dagger, med gitar. Tilbake på plass og venter på at det skal begynne. Var ingen backup band, så var nok derfor de var en halvtimes tid sent i gang.
 Og hvem andre enn Jon Bon Jovi er det som starter showet 10, maks 15, meter fra der vi sto? Det var gøy! Skulle ønske jeg hadde hatt skikkelig kamera med meg, skjønner ikke helt hvorfor ikke jeg hadde det... De startet med "Last man standing", før han forsvant gjennom publikum opp på scenen.


 Var veldig bra, som alltid (vel de to gangene jeg har vært). De hadde trøbbel med lyden, monitoren blew out plutselig, midt i "Work for the working man", sang nummer 7. Syns lyden var dårlig før det, og så plutselig blir det helt stille. De tok det fint da, JBJ startet litt tap dancing før de alle forsvant ned i mørket. Var vel en 10 min pause kan jeg tenke meg før de fikk fiksa det igjen.
 Resten av konserten var veldig bra. Selvom lyden ikke var opptimal (og vi satt nærme miksefolka).  Skulle gjerne vært forundt de to bak meg som skrek etter "you give love a bad name" den siste timen, eller hun foran som hylte som bare rakkern. Hadde skikkelig dotter/tett i øra da jeg kom derfra. Og det føltes som om det var uvanlig stille da jeg våknet onsdagsmorgen.



Søt gammel (sikkert 70 år, minst - håret var hvitt og typisk gammel dame permanent) dame i knall rosa genser som dansa og klappa og var helt med. Haha

Setlist:
Last man standing
You give love a bad name
Born to be my baby
We weren't born to follow
Lost highway (minner fra Oslo-konserten!)

Love's the only rule
Work for the working man (ble avbrutt)
It's my life
Runaway (fast version)
Just older
We got it goin' on
Bad medicine/Pretty woman
Lay your hands on me (Richie)
Hallelujah (JBJ+David Bryan)
I'll be there for you
Bed of roses
Who says you can't go home
I'll sleep when i'm dead/start me up
Have a nice day
Keep the faith
- Encore: -
Dry county
Wanted dead or alive
I love this town
Livin' on a prayer. 

Litt kjipt at ikke de spilte "Superman tonight", en av mine favoritter (og er forholdsvis spesiell), men ellers syns jeg det var ganske så bra setlist. 
Tusen takk mor og far for en awesome julegave! Hadde en veldig bra kveld. (selvom jeg hadde kjøpt billett selv om jeg ikke hadde fått det av dere da, hehe)
Off topic: Blir alltid så fasinert av lyssettingen på konserter osv. Kanskje det er det jeg skal utdanne meg som?

3 kommentarer:

Torill K sa...

ÅÅÅÅÅ... du fikk runaway... OG HALLELUJAH!!!! Elsker JBJ sin versjon av den. Husker jeg så den på When we were Beautiful.. <3
ahh....

Torill K sa...

Her og. Har et sterkt bånd til den sangen. gråt strie strømmer da den kom i London. :):)

Men jeg savner virkelig slowversjon av Runaway... ingenting som er så vakkert som det. Og den har jeg virkelig et sterkt bånd til.

Er noen av de sangene som bare med en gang: "Ja, sånn har jeg det. Dette er meg". Og BJ har MANGE av de:):)

Torill K sa...

Hos meg har planene kommet om logo-tattis.. :) med Runaway eller noe under:) Men har en kjæreste som er ganske streng, og har fått beskjed om at det KUN skal foregå i USA. så da blir det neste år:) Men det blir.. Så flere på konserten som hadde logoen tatovert. men vil gjøre den eget, så med en lyric rundt eller noe..

Related Posts with Thumbnails