Sider

lørdag 19. februar 2011

Helg igjen

Da var det helg igjen. Ikke mye som har skjedd denne uka i grunn. Tirsdag var det kino, Chris og jeg så "Just Go With It". Typisk amerikansk romantisk komedie, men den var morsom. Terningkast sterk 4. Verdt å se.
Var steike fint vær på torsdag og fredag, skikkelig vår(15 norske grader, sol og blå himmel). Deilig! Ble et par turer med baby da ja. 
Ellers begynte jeg med hodepine på søndag, et par netter med lite søvn hjalp ikke så mye på akkurat dét. Så da ble det litt forkjølelsessymptomer. Men de har blitt tilnærmet kverka med "dayquil" (nesten brekkbar flytende medisin) og mye søvn. Nå er jeg nesten så god som ny!

I kveld skal jeg mekke middag til Chris og meg. Tenkte lage chicken souvlaki ala Martine in tha USA. Oppskrift: 
Kyllingbiter marinert i olivenolje, sitronsaft, hvitløk, salt, pepper og oregano i en stund. Gjennomstekes i stekepanne. Ta så oppi Squash, løk og mushroom og la det surre litt. 
Gresk salat: Tomater(med smak i, altså gjerne små) hakkes opp i passende biter, agurk deles opp i passende biter, oliven, fetaost. (liker ikke paprika, og følte ikke for rød løk i dag).
Tzatziki (dette blir spennende siden man ikke har rivjern): yoghurt naturell mikses med hvitløk, salt, pepper, agurk.
Bilder kommer sikkert i mårra eller noe.

Da jeg var i butikken i dag fant jeg noe jeg har sett etter siden jeg kom hit. Ikke fordi jeg er så forferdelig glad i det, men de har jo Jarlsberg. Brunost. Fra Tine meierier. Mangler bare ostehøvel nå. (Og skal slutte å klage på at det er dyrt hjemme, denne lille pakken kostet nesten $11! Altså ca 65 norske kroner=like mye som en vanlig pakke hjemme koster).

2 kommentarer:

Rolf-Kristian sa...

Oi, 15 grader! Det blir nesten 30 graders forskjell, for her var det -14 i går! Heldiggris! Skulle gjerne tatt meg en tur over ass! :)

Martine sa...

Oi, hehe, det var en varmebølge sørfra. Så nå er det nede på rundt 0 igjen. Skal visst snø i mårra :/
Bare å komme :P

Related Posts with Thumbnails