Sider

tirsdag 9. november 2010

Post

De siste dagene har jeg fått litt post. Det liker jeg. Selvom det har vært forventet, og kjøpt og betalt. I alle fall deler av det. Har fått social security number, bankkort (uten bilde-jeg bestilte med) og julegaver til folkene i dette huset (mangler bare til baby, men den er på vei). I går fikk jeg langt brev fra nabo'n og nabodama, de savner meg. Det var koselig. Med brev altså. I dag fikk jeg brev fra to søte små(og litt stor) med bilder av tre søte små(og litt store). Nå pryder de veggene min, bare se:Brev/tegninger sammen med The Blue Man Group.
Fotografbilder sammen med selvtatt bilder.
Får skrive tilbake snart, når jeg får tid. Har 40 konvolutter, så om noen vil ha brev så bare rop ut. Men jeg forventer svar-på papir.

I dag var vi hjemme for det meste, overlevde dag to med trening (har begynt på 30 days shred igjen), og så tok vi en tur til Walmart. Fikk kjøpt et par julegaver. Men skjønner ikke helt str her, så det funket ikke helt bra. Mangler bare gave til en litt stor søt liten nå, så er jeg ferdig med de! Da vi kom hjem igjen, med bigT, tok Jenny over baby og så lekte jeg og bigT. Jeg var baby og han var mamma. Lekte i en god time. Så så vi på film sammen, før middag og bading. Og jeg måtte bade han, og jeg måtte lese for han på senga. Tror han var glad for å se meg igjen jeg, det er koselig. Håper i morgen blir en like fin ettermiddag med han.

Ellers i livet funderer jeg på hva slags classes jeg skal ta, og hvor jeg skal til Thanksgiving- min biologiske familie (pappa sin kusine jeg aldri har møtt) eller min vertsfamilie (Terrences bror). Ke du tru?

2 kommentarer:

Rolf-Kristian sa...

Det høres ut som om du har det bra! :) Så fint! Så bra at at du er invitert til Linda på thanksgiving! De er utrolig hyggelige og de liker veldig godt familiebesøk, så ditt burde du dra! :) I såfall får du hilse fra meg! Ha en god helg! Hilsen R-K

Martine sa...

Har det veldig fint ja :)
Off, ja, sliter med å velge- har lyst til å være begge stedene :/ Men kan jo bare være ett sted. Skal hilse, etterpå skal jeg treffe Shaun, vi skal på middag. Ha en fin helg du og, hils kjentfolk :)

Related Posts with Thumbnails