Sider

søndag 31. oktober 2010

Helgen

Fredag var jeg ute med en gjeng au pairer her i området. Vi spiste middag på "Salsa's", en mexican restaurant. Det var godt, men lite smak og litt tørr kylling. Var kjempe koselig å bli bedre kjent med de; Dayanna fra Brasil, (Vero)Nika fra Tsjekkia, Jenn fra Tyskland, Clare fra Nord-Irland og meg.
Lørdag var det opp tidlig, Clare hentet meg litt over 9. Strake veien til Quincy og toget til Boston. Klar til "The Duck Tour". Vi fant veien på første forsøk! Uten skikkelig kart. Det var gøy, eller helt greit i grunn. Sjåføren var dressed up like a Joker(kortet, ikke batmanfiguren). Random. Likte ikke at vinduene var plastikk(=bildene ble ganske crappy).


Verdens bredeste bro-10 felt
Etter turen var det lønsjtid=pizza. Så gikk vi en liten tur i parken før vi gikk tilbake til "the Blue Man Group" sitt show. Det var AMAZING! Har du sjans, så se det! Det var sååå verdt pengene sine, ca 75$, (selvom jeg fikk det gratis).


Etter showet gikk vi litt rundt omkring og tittet. Boston er en koselig by, gamle og nye bygg om hverandre. Det var salg på Sketchers, en skobutikk. Så jeg kjøpte meg "Shape ups". De skal være veldig godt for deg, stramme opp her, og forebygge der osv. Betalte bare 67 $, de kostet egentlig rundt 100-110$. På vei hjem stoppet vi innom Salsa's igjen, kjøpte med take away. Det var mye saftigere denne gangen, men fortsatt lite smak da.






Jatakk, vil gjerne en tur til wonderland...

I dag var vi i kirken veldig tidlig, det var ca like kjedelig som på Ryen. Så kjørte Clare meg hjem. Spiste litt, pakket ut osv, og så dro vi til the Carousel.

Clare er med i koret.
Kjørte en tur med karusellen og fikk en is-cookie dough og old fashioned vanilla. Yummi! Nå er jeg småkvalm, isene er jo så store her, selv de små. Det var iskaldt der og hjalp egentlig ikke med isen. Skypet med mamma og chattet med Rania, før det var ut for trick or treat med ungene.

Baby sovna på vei til bilen.

Vår Halloweenpynt+to gresskar.
En helt annen opplevelse enn med de frekke norskingene som bare grabber ut av hånda di. Her sier de "happy halloween" og "takk".


Ble litt sliten etterhvert...
Kveldens fangst!

1 kommentar:

Oda sa...

Ja det er sant Martine :) snakket med andre au pair venner om det osv.. Var mest bare de to dagene, bedre i dag allerede :) men er jo sånt som kommer det.. hehe. Ser ut som du har det bra i alle fall ;) jeg har også kjørt den duck turen i Boston :) haha..

Related Posts with Thumbnails