Sider

mandag 4. oktober 2010

First few days in Hull, MA.

Blomstene jeg fikk første dagen :)
Rommet mitt:

Hvis flere bilder siden, når gardinene er hengt opp osv.
Kjøpte sokker i dag. (for å ta hull på en 50lapp). Orginalpris: 12 $, tilbud: 6,98$, jeg betalte: 4,98$. Kjekt det. også fikk jeg med en coupon så neste gang jeg handler der får jeg 20% off any item(excludes div.)
Vi kjøpte skittentøyskurv
Shampoo, Balsam, Krem og stor+liten tannkrem=21 $=126 nok ca. =ganske billig i og med at de er så svære, 750ml,700gr og 940 ml.
Kjøpte hengere.
og brune gardiner og lilla sengetøy(er ikke fullt så rosa altså).

Ellers går livet. I dag har jeg kjørt bil for første gang. Det var litt skummelt, men gikk bra. Uvant bil! Også spiste vi lønsj på Panera bread. Det var godt. I helgen var vi på roadtrip til New Hampshire, så nå har jeg vært i 4 stater på en uke. Artig. Det var koselig, var på waterpark i går, Kahuna Laguna. Det var gøy. Men vannet var kjempe kaldt, ikke mer enn 25*C vil jeg tro. Er blitt litt forkjøla, menhar vært det siden NJ pga air con.
Her blåser det så kraftig at det rister i senga til tider.

1 kommentar:

Oda sa...

Haha skulle gjerne hatt litt kaldere her innimellom :P men begynner å komme da.. Ahh ser ut som du har det bra så langt :) Håper familien er kjempe snilel mot deg og at du trives så langt.. Ahh panera bread er så godt det :D love it.. Gleder meg til å høre hvordan resten går :)

Related Posts with Thumbnails