Sider

torsdag 14. oktober 2010

"Du må reise hjem"

Dette var beskjeden jeg våknet til i dag. Hadde en syk drøm i natt, var med Ryenklassen, og hostfamilien var der og. Og så, helt ut av det blå, så de at de likte meg veldig godt og sånn, men de hadde funnet ut at ikke de trengte/ville ha meg lengre, så jeg måtte reise hjem. Nedtur. Sa det til hostdad, og han sa at "den drømmen var bare en løgn, vi liker deg veldig godt og vil ha deg her. Virker som ungene liker deg også". Så det var godt. I går sa han "she's like a daughter to me", så tror nok jeg er likt. Foreløpig - mohahaha. (og han er veldig til å passe på meg, tror mamma skremte han litt på skype, eller som han sier "jeg lovte moren hennes å ta godt vare på henne")

Nå sover gutten, babyn altså. Så nå slapper jeg av litt. Vaskemaskinen er akkurat ferdig. Etterpå skal vi leke litt og så skal vi gå tur. Også har jeg fortsatt den gaven å ordne da... Ta det på vei for å hente bigboy kanskje...

1 kommentar:

Oda sa...

Hehe pakker er ikke så lett å ordne å få sendt hjem :P skulle sende noen pakker til et par venninner, hun ene hadde bursdag 2. august og fikk pakken for en uke siden XD brødrene mine har nettopp hatt bursdag så nå må jeg ut å ordne igjen :p haha :)

Related Posts with Thumbnails